การให้อภัยทาน

การให้อภัยทาน

การให้อภัยทาน

การให้อภัยทาน

การให้อภัยทาน เป็นการลงโทษที่ไม่มีการลงโทษหรือการล่วงละเมิดใด ๆ ซึ่งเป็นการลงโทษต่อผู้ที่ได้รับความไว้วางใจจากพวกเขาเช่นเดียวกับบาปเดียวกัน จะทำให้ใจของผู้ที่เปล่งประกายจากการจัดฟันของความโกรธที่ไม่สดใสและเศร้าหมองในหัวใจของพวกเขารู้ว่าทุกคนโดยไม่คำนึงว่าพวกเขาเป็นใคร แต่ความทุกข์เกิดขึ้นและวิธีที่ต้องการ

ในความเป็นจริงทุกคนที่มีความสนใจในการจัดการต้องตกหลุมรักกับความผิดพลาดของพวกเขา สามารถทำได้โดยการฝึกอย่างต่อเนื่องทีละน้อย แต่ไม่ต้องฝืนใจเกินไป

ตัวอย่างเช่นเมื่อคุณมีรถยนต์มากขึ้นจะมีจำนวนมากขึ้นถ้าคุณมีตัวเลขมากขึ้นที่จะย้อนกลับหากเกิดขึ้นมากขึ้นหรือน้อยลงก็ถือว่าเป็นงานการฝึกอบรม ข้อเสียที่รู้จักกันเพราะนี่ไม่ใช่สิ่งที่ทุกคนควรได้รับการพิจารณาแบ่งปัน แต่ไม่น่าเชื่อว่าคุณจะได้รับความช่วยเหลือ

** หนัก ๆ แล้วหายไปเมื่อเจอกับของหนัก ๆ แล้วก็หายไปเช่นกันแล้วก็หายไปเช่นกันทุกครั้งที่เจอกันด้วยอาการบาดเจ็บ แต่ใจตรงจะช่วยยกระดับจิตใจ ดีกว่ามีค่ามากกว่า “

เงินที่ทำลายล้างคือ “สิ่งที่แนบมากับผู้คนสู่ความรอด” ซึ่งได้รับประโยชน์มากมายและการทำบุญในการบำเพ็ญตบะสำหรับ “การทำลายล้างบาป” “Brahma Viharma Dharma” เป็นสิ่งที่พี่น้องควรมีอยู่จริง มากกว่า

Forgiveness is a punishment without any punishment or harassment, which punishes those entrusted with them, as well as the same sin. Will make the hearts of those who shine from the braces of anger that are not bright and gloomy in their hearts, knowing everyone, regardless of who they are But suffering occurs and the desired way.

In fact, everyone who is interested in management must fall in love with their mistakes. Can be achieved by continuous training in small increments But don’t be too reluctant.

For example, when you have more cars, there will be more numbers, if you have more numbers to reverse, if they happen more or less, then it is considered a training job. Known disadvantages, because this is not something that everyone should be considered to share. But unbelievable that you will be helped.

** Heavily and then disappearing when encountering heavy objects and also disappearing and also disappearing every time he met with injuries But being honest will help lift the mind Better, worth more “

Destruction of money is “Attachment to people of salvation” which has received many benefits and philanthropy in asceticism for “The Holocaust” “Brahma Viharma Dharma” is something that brothers and sisters should actually exist.

ขอขอบคุณรูปภาพจาก Google

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ ที่นี่